Wednesday, November 2, 2016

Snel Gerepareerd

Helaas komt schade aan uw Apple, Mac, iMac en Macbook regelmatig voor. Reparatie bij een apple store is vaak belachelijk duur en duurt weken.

Wij repareren uw Mac, iMac en Macbook voor een fatsoenlijke prijs, en meestal binnen 1 dag! Wanneer uw Apple iPhone 6S in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd.

De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw iPhone 6S door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken.

Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

 Oh net als toen de eerste macbook retina een ontzettend probleem had met ghostende LG panelen. Iets wat nooit fatsoenlijk opgelost is. Google ook even naar de r9 290 versie van de 5k iMac en hoe erg hij oververhit.

De interne temperaturen gaan ruim over alle grenzen heen. Zelfs de GTX 480 werd niet zo warm. Die temperaturen gaan op termijn problemen geven en dat krijg je een herhaling van de oververhittende macbook pros.

 Voor uw Apple Reparatie Apeldoorn kunt u uw Mac online aanmelden. Als u uw reparatie heeft aangemeld ontvangt u een bevestiging en een etiket van PostNL. Met dit etiket kunt u de zending gratis en verzekerd naar ons sturen. Zodra wij op ons servicepunt in Nieuw-Vennep de Mac ontvangen gaan wij direct aan de slag.

Wij stellen een diagnose, die we met u telefonisch of per e-mail, samen met een kostenopgave delen. Gaat u akkoord met de opgave? Dan gaan wij de reparatie direct uitvoeren! Wanneer u uw iPhone ter reparatie brengt, dan wilt u natuurlijk dat deze reparatie wordt uitgevoerd door specialisten die weten waar ze mee bezig zijn.

Bij PhoneWorld bent u hiervoor aan het juist adres. In onze vestiging in Zwolle werken specialisten die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van iPhone reparatie.

U bent er uiteraard van verzekerd dat een iPhone reparatie in Zwolle bij PhoneWorld wordt uitgevoerd door een specialist. Onze prijzen zijn te vinden op de bovenstaande tarieven pagina's. Je kunt hier direct per onderdeel zien wat de bijbehorende reparatie kosten zijn.

No comments:

Post a Comment